Over Judith Stoop

Oprichter en coördinator van praktijk Stoop
Erkend psychotherapeut/ECP

Heeft sinds 2000 als erkend psychotherapeut ( ECP holder) (kindertherapeut/relatietherapeut/gezinstherapeut) geruime ervaring in het begeleiden, ondersteunen en coachen van innerlijke processen bij kinderen/gezinnen/koppels/en volwassenen.

Haar eerste praktijk opent zij in 2006 in Sint-Martens-latem. Een privé-praktijk gespecialiseerd in het behandelen van psychologische en emotionele processen bij kinderen/jongeren en adolescenten. In 2015 komt er een samenwerking met groepspraktijk De Remise in Bornem, daar begeleidt zij naast kinderen en jongeren voornamelijk koppels en gezinnen, tot op de dag van vandaag.

Haar werkwijze is empathisch, authentiek en zeer uniek in de streek, waardoor kinderen/gezinnen/koppels en volwassenen in therapie gaan bij haar, als heel  warm, veilig en geborgen ervaren…

Supervisie

Sinds 2020 begeleidt Judith Stoop ( supervisor) ook studenten van de 4-jarige therapieopleiding in de Interactionele Vormgeving (V.v.v.t.i.v.), een post graduaat in samenwerking met hogeschool Vives

Haar opleiding tot Supervisor is erkend op Europees niveau als een geaccrediteerde supervisie training.

Lees meer
Let's Talk Together

Interesse in supervisie?

Benieuwd of we u kunnen helpen? Plan vrijblijvend een verkennend intakegesprek via aanmeldingsformulier of whatsapp.

Lees meer
Let's Talk Together

Tarieven

Supervisie..............................60 min55€

Betaling gebeurt steeds op het einde van een sessie. Cash of via bank App

Voor annulering binnen de 24 uur/of niet aanwezig zijn zonder verwittiging/wordt een kost aangerekend van 35€.

Sommige ziekenfondsen voorzien een gedeeltelijke terugbetaling van psychologische interventies voor psychotherapeuten/psychologen die verbonden zijn aan een beroepsvereniging. U neemt hiervoor best contact op met uw ziekenfonds.

Binnen praktijk Stoop komen in aanmerking
  • Helan
  • Solidaris
  • L.M.
  • C.M.
  • Beroepsvereniging V.v.t.i.v
  • ECP holder
Aanmelden